Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Σεξουαλική Υγεία!



8 Φεβρουαρίου 2015



Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου έγινε  στην Αίγλη Ζαππείου Ενημερωτική Ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας με θέμα «Σεξουαλική Υγεία χωρίς Taboo & προκαταλήψεις».






Ομιλητής ο Ουρολόγος κος Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης. 
Μετά την ομιλία ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορό, που άνοιξε και έκλεισε από τους Αλίκη Μαυροειδή και Στέφανο Ποθουλάκη από τη Σχολή Χορού Χοροακτις
με τον χορό του έρωτα, το Αργεντίνικο Tango!
Χόρεψαν ακόμα οι Άννα Βεκιάρη (διδάσκει το DanceAbility στο Σύλλογο) και ο Γιώργος Χριστάκης από τη μεικτή ομάδα χορού ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ.
σε μια υπέροχη χορογραφία σύγχρονου χορού. 
Τέλος μια ομάδα χόρεψε ένα λάτιν χορό.
Μετά το τέλος του καλλιτεχνικού προγράμματος η πίστα ήταν διαθέσιμη στους παρευρισκόμενους. Μπαστούνια και πατερίτσες μπήκαν στην άκρη και άτομα με κινητικά προβλήματα εμπιστεύτηκαν τον εαυτό τους στους καβαλιέρους και τις ντάμες τους, ο Βασίλης σηκώθηκε από το αναπηρικό του αμαξίδιο και χόρεψε  στην αγκαλιά της Ελευθερίας του και εμείς στο ξωπίσω τους στροβιλιστήκαμε σε ένα παθητικό σλόου που μας θύμισε τα νιάτα μας!
Ήταν άλλη μια εκδήλωση του συλλόγου με μεγάλο ενδιαφέρον και εξίσου μεγάλη επιτυχία. Τον τελευταίο καιρό οι εκδηλώσεις, με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πλαισιώνονται, γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες  και ελκυστικές.
Πάντα τέτοια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου