Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Αρχή του ταξιδιού στις εικόνες!

Πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, χωρίς να είμαι φωτογράφος, απλά σαν εραστής αυτής της τέχνης, ξεκίνησα πριν πολλά πολλά χρόνια με μια Lubitel. Από εκείνα τα χρόνια πέρασαν κάποιες δεκαετίες, έβγαλα εκατοντάδες φιλμ, ασπρόμαυρα και έγχρωμα, μέχρι που ήρθε η εποχή της ψηφιακής φωτογράφησης. Εκεί πια ξέφυγα από το μέτρο (εξέλειπε ο οικονομικός περιορισμός αγοράς και εμφάνισης φιλμ) και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχω στο αρχείο μου πάνω από 20.000 φωτογραφίες. Μιας και η μεγάλη μου λατρεία είναι τα ταξίδια, οι περισσότερες αφορούν βόλτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Έχοντας σχεδόν πάντα μια φωτογραφική μηχανή μαζί μου, άρχισα να φωτογραφίζω ξεχωριστές εικόνες που πάντα παρατηρούσα γύρω μου .
Δύο χρόνια πριν ξεκίνησα ένα ιστολόγιο με θέμα κυρίως ταξιδιωτικό. Το "το δισάκι μου στον ώμο..." (http://disaki.blogspot.gr). Το τελευταίο διάστημα νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ με τους φίλους μου φωτογραφικά στιγμιότυπα που κάνω κάθε μέρα σχεδόν άρχισα να αναρτώ σ'αυτό   μερικές φωτογραφίες. Τον τελευταίο καιρό ωρίμαζε μέσα μου η ιδέα για ένα νέο ιστολόγιο με τις φωτογραφίες αυτές. Έτσι σήμερα γεννήθηκε το νέο μου ιστολόγιο. Το "Με μια φωτογραφική στην τσέπη...". Του εύχομαι καλοτάξιδο με πολλές, πολλές εικόνες!! Καλορίζικο!

10 σχόλια:

 1. Καλή αρχή φίλε Δήμο και στη νέα σου προσπάθεια.
  Πάντα εμνεύσεις ευχόμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλοτάξιδο.
  Έχω και γω πάθος με την φωτογραφία. Έλεγα να κάνω και γω ένα τέτοιου είδους μπλογκ αλλά δεν έχω χρόνο και έτσι ανεβάζω τις φωτογραφίες μου στα άλλα δυο μου μπλογκ.
  Θα τα λέμε και από δω λοιπόν.
  Καλό βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλορίζικο το νέο ιστολόγιο και καλά ταξίδια !!

  Οι δραστήριοι άνθρωποι φαίνονται !

  Περιμένουμε και φωτό με ντοκουμέντα!

  Καλή συνέχεια!

  Δώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλοτάξιδο το νέο ιστολόγιο.
  Είχα σκεφτεί να κάνω και γω κάτι τέτοιο, γιατί μου αρέσει η φωτογραφία και μένα. Αλλά δεν έχω πολύ χρόνο τελευταία και το έχω παραμελήσει λίγο.
  Και έτσι ανεβάζω τις φωτογραφίες μου στα άλλα μου δυο μπλογκ.
  Καλημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μαζί σου και σ αυτό το ταξίδι, φίλε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς να ορίσεις! Τη φωτογραφική σου και φύγαμε συνοδοιπόρε!!!

   Διαγραφή
 6. Καλή Επιτυχία! Καλές διαδρομές με ωραίες εικόνες που χορταίνουν τα μάτια και τη ψυχή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή