Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Μύρισε Χριστούγεννα!

2 Δεκεμβρίου 2012


Αρχή του ταξιδιού στις εικόνες!

Πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, χωρίς να είμαι φωτογράφος, απλά σαν εραστής αυτής της τέχνης, ξεκίνησα πριν πολλά πολλά χρόνια με μια Lubitel. Από εκείνα τα χρόνια πέρασαν κάποιες δεκαετίες, έβγαλα εκατοντάδες φιλμ, ασπρόμαυρα και έγχρωμα, μέχρι που ήρθε η εποχή της ψηφιακής φωτογράφησης. Εκεί πια ξέφυγα από το μέτρο (εξέλειπε ο οικονομικός περιορισμός αγοράς και εμφάνισης φιλμ) και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχω στο αρχείο μου πάνω από 20.000 φωτογραφίες. Μιας και η μεγάλη μου λατρεία είναι τα ταξίδια, οι περισσότερες αφορούν βόλτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Έχοντας σχεδόν πάντα μια φωτογραφική μηχανή μαζί μου, άρχισα να φωτογραφίζω ξεχωριστές εικόνες που πάντα παρατηρούσα γύρω μου .
Δύο χρόνια πριν ξεκίνησα ένα ιστολόγιο με θέμα κυρίως ταξιδιωτικό. Το "το δισάκι μου στον ώμο..." (http://disaki.blogspot.gr). Το τελευταίο διάστημα νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστώ με τους φίλους μου φωτογραφικά στιγμιότυπα που κάνω κάθε μέρα σχεδόν άρχισα να αναρτώ σ'αυτό   μερικές φωτογραφίες. Τον τελευταίο καιρό ωρίμαζε μέσα μου η ιδέα για ένα νέο ιστολόγιο με τις φωτογραφίες αυτές. Έτσι σήμερα γεννήθηκε το νέο μου ιστολόγιο. Το "Με μια φωτογραφική στην τσέπη...". Του εύχομαι καλοτάξιδο με πολλές, πολλές εικόνες!! Καλορίζικο!