Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Tango Greco ή το παραλήρημα ενός χαζοπατέρα!!

Στις 18 Φεβρουαρίου έγινε στο Θέατρο Badminton η συναυλία με τον τίτλο Tango Greco για το Ελληνικό ταγκό από τα χρόνια της παλιάς Αθήνας μέχρι σήμερα. Στο θέατρο δεν έπεφτε καρφίτσα. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είχε τόσο κόσμο!
Η ορχήστρα Athens Chamber Orchestra με μαέστρο τον Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη και η Ζωή Τηγανούρια με το ακορντεόν της ήταν καταπληκτικοί! Η Γλυκερία και ο Χρήστος Θηβαίος ήταν πολύ καλοί αλλά ο Γιάννης Χριστόπουλος και η Ελένη Βουδουράκη, τι να πω! Τι φωνές, τι ερμηνεία! Μια μυσταγωγία!! Κάποια από τα τραγούδια πλαισιώθηκαν χορευτικά από χορευτές της Academia del Tango. Σε αυτή την ομάδα χορευτών συμμετείχε και η κόρη μας, η Μαριάννα. Οι χορευτές ήταν όλοι εξαιρετικοί. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το παιδί μας και η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη όταν έρχονταν να μας γνωρίσουν και να μας δώσουν συγχαρητήρια φίλοι και συγχορευτές της. Πάντα τέτοια και καλή της πρόοδο!!! Δυστυχώς απαγορεύονταν η φωτογράφηση και κάποιες κλεφτές που έβγαλα με το κινητό, δεν φαίνεται τίποτα.

Η Μαριάννα πήρε μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις tango.
Το Δεκέμβριο του 2010, στο αργεντίνικο εστιατόριο EL BANDONEON, μια ομάδα ανεβάζει το έργο του Τεν. Γουίλιαμς, ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, με τίτλο «Tango…σε ένα γυάλινο κόσμο».
Το έργο πλαισιώνεται με ζωντανό tango και μία από τις χορεύτριες είναι η Μαριάννα. Tango...σε ένα γυάλινο κόσμο.
Τον Ιούνιο του 2011 συμμετείχε στο 1ο Tango Acropolis πράγμα που έγινε και τον Ιούνιο του 2012. Για  το 1ο είχα αναρτήσει στο «το δισάκι μου στον ώμο…» όπου υπάρχει και ένα βιντεάκι. TANGO ACROPOLIS 2011

5 σχόλια:

 1. Να την χαίρεστε!!!..ζηλευτή η επιλογή της στο tango..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα παραλήρημα ενός χαζοπατέρα με αιτία!!! :) (Φιλιότσα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να την χαίρεστε, είναι από τις καλύτερες χορεύτριες στην Academia del tango! Είμαστε πολύ περήφανοι για το Μαριαννακι!
  Οι δάσκαλοι της Βαγγέλης και Μαριαννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ βέβαια για το σχόλιο αλλά πάνω απ' όλα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ότι έχετε κάνει γι αυτήν και συνεχίζετε να κάνετε. Είναι καταπληκτική η δουλειά σας και εμείς το βλέπουμε στη συμπεριφορά της. Συγχαρητήρια λοιπόν και για την παρουσία στο Tango Greco, για τις χορογραφίες και για τη δουλειά σας γενικά. Και πάλι ευχαριστώ!

   Διαγραφή